ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL
APICULTURA, ALBINE, CEARA, MIERE, PROPOLIS, STUPI, FAGURI, FORUM, APICULTORI
Lista Forumurilor Pe Tematici
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana la Simpatie.ro
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL / ASOCIATII / Alegeri ACA Moderat de orbanstefan64
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5
TraianDobre
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2

ALBINUTA a scris:

Cu respect domnu Dobre , dar spune-ne si noua ce castig ai dumneata daca se blocheaza congresul? Asa ca o curiozitate...Doresti cumva domnule sa piara Combinatul din calea afacerii dumitale? Te incurca , oarecum?Pe partea asta de sud est a tarii ai ramane numai dumneata "DOBRE si FIII ",nu? Convenabila treaba, data dracului...Din cate inteleg ACA are STATUT propriu , numai Congresul se pare ca il schimba si nu PROCESATORII concurenti. Banuiala noastra a multora e ca oricata miere iei mata , la modul cum te-ai achitat de datorii la romani, nu ai sa atingi vreodata cota de incredere in Complex Apicol, si de aceea e cu mult deasupra dumitale ca si export la miere.


Nu am scris ca cineva care nu are curajul raspunderii sa vina cu pareri.
Batalia cu acest fost combinat, o umbra acum, am castigat-o in anii 1995-1996, cand am fost primii impreuna cu Fileomera, care i-am detronat, indiferent ce controale ne-au trimis pe cap "binevoitori" ca domnii Platon,Savulesc,etc si ca cei ce scriu si nu semneaza acum.
Personal le-am spus-o la timpul oportun in 1998 dar nu au inteles.Nu procesatorii incurca combinatul, ci aceasta structura, neadaptata la o apicultura moderna ii incurca si hienele ce trag de hoit, in special datorita pozitionarii si balelor care le curg unora ce doresc mutarea stabilimentului din str.Ficusului la Popesti-Leordeni, groape Glina etc etc.Nu un mic procesator ca mine trebuia sa cheltuie in 2003, 115000 Eu, ca sa depisteze peste 450 de apicultori cu antibiotice, altfel aveam o soarta mai crunta decat China si alti exclusi.Surplusul de bani existenti in cadrul ACA, si nu trebuiau multi, circa 500000 Eu trebuiau folositi pt monitorizarea apicultorilor, infiintarea unui laborator exclusiv pt miere si produse apicole, unde sa se faca, toate analizele care acum se fac in strainataturi si pe bani foarte multi, etc etc etc, automat pret mai mic pt apicultori.
Acum ce folosesc indulcitori grupa mare si nu pentru stimulare, miere de China, de India etc etc si ne indreptam sigur spre embargo.
Oare cine a adus in tara "binevoitorule si binefacatorule" mierea de China, inca de acum 3-4 ani si implicatiile au fost deosebite.Nu cumva cineva care vrea sa ma concureze, pe mine si pe altii?Am fost sigur ca voi fi interpelat, de aceea va spun ce i-am spus si domnului  ing. Savulescu la Consiliul mierii, cand acesta ma intreba de ce nu vreau Presedinte:"Cati ani aveti domnu inginer-l-am intrebat?Nu vedeti ca deabia stati in picioare?Lasati oamenii tineri, ce merita, acceptati de apicultori si care vor sa faca ceva."
Pe mine personal la 67 de ani, grav bolnav de inima si altele, nu ma intereseaza decat sa mearga bine aceasta activitate de care m-as apuca din nou, daca as avea bineinteles 24 de ani.
Cat despre puterea combinatului, export de miere, cantitati, incredere, in comparatie cu ce face societatea mea, se vede ca vorbeste un om "de bine" si partenerii mei au o vorba"bla, bla, bla- dar stii mata".
Intreb in final si eu, ceva pe cel care face interpelari putin binevoitoare:"Cunoasteti care este influenta paralelismului liniilor de cale ferata aspura ciclului menstrual al gainii cantonierului de la Gara Baneasa?(via Combinatul Apicol)"
Va anunt ca indiferent daca voi fi injurat nu mai raspund la nici o interpelare.
Daca conducerea ACA a gresit sa raspunda.Daca nu, toti cei care au acuzat sa isi ceara scuze.Eu o fac acum pentru interpelarea mea, daca bineinteles se va demonstra ca nu am dreptate.Pentru a nu mai fi interpelat de alt "binevoitor" ,in opinia personala pe care v-o impartasesc dumneavoastra, vad urmatoarea nominalizare la conducerea ACA:Presedinte-ing.Popescu Ion, actualmente pensionar, Director institut-Dr. BioCh. Cristina Mateescu.
Pt combinatul apicol, atat timp cat sunt in tara 22 de societati de procesare, nu consider ca trebuie o somitate ci un om de caracter cinstit, bun conducator si organizator si care sa stie sa respecte apicultorul, sa nu il fure la cantar, sa ii dea preturi egale cu a procesatorilor, sau chiar mai mari daca poate, etc,etc,etc,etc...
DOAMNE AJUTA SI MIERE MULTA!


pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Tot respectul pt. venerabila dvstr. varsta si va doresc viata lunga domnule, insa inteleg ca nu dumneavoastra incurcati combinatul ci e tocmai invers.Domnule aveti o parere prea buna despre dumneavoastra.Am sa ma opresc aici pentru ca oricum nu veti mai avea vreo "interpelare".Ce ati crezut cand ati venit totusi cu postarea pe forum? Ca sunteti o voce demna de luat in seama?

pus acum 15 ani
   
ilalexandru
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 75
Domnule Dobre nu cred ca aveti dreptul a va lua de alte persoane, de moment ce dumneavoastra a-ti pacalit foarte multi apicultori. De exemplu, in cazul meu, prin 2001-2002, mi-ati scos o proba de miere cu antibiotic. In anul respectiv am dat vreo 1,5 tone de salcam la un procesator(nu o sa dau nume) si nu mi-a iesit nimik in proba. Am adus la dumneavoastra 1,5 tone de tei si mi-ati scos mierea cu antibiotic. Dupa am dat mierea de floarea soarelui(vreo 5 tone) la trei procesatori diferiti(printre care si la combinat). La toti trei nu mi-a iesit nimik in miere, numai teiul de l-am adus la dumneavoastra a iesit cu antibiotice. Mentionez ca nu am dat niciodata cu antibiotice familiilor de albine. Asa ca daca aveti buna vointa sa-mi explicati si mie cum e posibil sa apara antibiotic intr-o proba la mijlocul sezonului apicol. In situatia mea au mai fost si alti apicultori...stii foarte bine!

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
pe acest topic s-a pomenit mult despre ACA - filiala Buzau , noi am vrut sa luam medicamente de la ICDA  direct pentru apicultori fara un adaos NEJUSTIFICAT din partea Apicola SRL. va  prezint adresa catre directorul (vremelnic ) al ICDA :

                            CATRE ICDA BUCURESTI

                       IN ATENTIA DOMNULUI DIRECTOR PETRU MORARU


           In numele apicultorilor si al membrilor Consiliului director ACA - filiala Buzau , va adresez rugamintea  sa analizati si sa aprobati ca necesarul de medicamente pentru combaterea varozei SA FIE LIVRETA DIRECT IN NUMELE FILIALE pe baza comenzilor ce urmeaza sa le efectuam . Fac mentiunea ca din punct de vedere legal filiala indeplineste toate conditiile pentru a face achizitii de bunuri cu respectarea conditiei ca medicamentele sa fie distribuite apicultorilor la PRETUL DE ACHIZITIE , FARA ADAOS COMERCIAL si in conformitate cu prevederile  art. 2 , pct. b din NORMELE  metodologice de aplicare a programului national apicol pentru perioada 2008 - 2010.

      fac acest demers intru-cat  in anul 2008 A-TI INTERZIS  acest lucru , din ratiuni ce nu le-am inteles , fara sa luati in calcul sprijinul  direct ce putea fi acordat apicultorilor prin achizitionarea  medicamentelor  la PRET DE PRODUCATOR , in raport cu puterea lor de cumparare.

     Va fac cunoscut  faptul ca in cadrul organizatiei noastre sunt semnalate tot mai multe cazuri  in care , datorita preturilor mari de achizitie a medicamentelor si a neajunsurilor financiare , se renunta in totalitate la efectuarea  tratamentelor , se fac tratamente incomplete  sau se apeleaza la diferite substante  fara eficienta  , cu repercusiuni negative asupra starii generale de sanatate a familiilor de albine.

        Cu speranta ca a-ti inteles mesajul apicultorilor buzoieni va multumim anticipat .


        PRESEDINTE ACA - FILIALA BUZAU


    EC. PRAHOVEANU MIHAILA

alegeri aca acest topic s-a pomenit mult despre aca filiala buzau noi vrut luam icda  direct

34KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Cred ca banuiti raspunsul lui Moraru : nu se poate pt ca si oamenii nostri de la Apicola trebuie sa incaseze si ei acolo un 30% din afacerea CU MEDICAMENTE SUBVENTIONATE .
   lI ASA DIRECTORUL NENCIU DE LA APICOLA A DAT UN TUN DE APROX. 28000 RON DIN DOUA DRUMURI LA BUCURESTI DUPA MEDICAMENTE .


   APICULTORI CREDETI CA ESTE CORECT CA UN OM CA NENCIU SA DEA UN TUN DE 28000 RON PE DREPTURILE NOASTRE ?


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
bucovineanu
Apicultor

Din: jud Suceava
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1538
Acest lucru  se intampla la toate filialele judetene. Dar principalii beneficiari sunt tot sefii de la centru.

Modificat de bucovineanu (acum 15 ani)


_______________________________________
Ce bine ar fi daca nu am avea expresia "Las'ca merge si asa."

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Nu uitati : "UNIREA FACE PUTEREA" , joi 2 aprilie cat mai multi apicultori din tara trebuie sa venim la Bucuresti pentru a ne alatura stuparilor din filiala Bucuresti in demersul lor de schimbare a statutului in favoarea PRODUCATORILOR APICOLI si pentru sprijinirea domnului ing. ION POPESCU  pentru functia de presedinte ACA Romania !  Vor veni si cele mai importante televiziuni din tara si este important sa se vada spiritul nostru de solidaritate!

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
SMS
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 10

dragos2006 a scris:

Nu uitati : "UNIREA FACE PUTEREA" , joi 2 aprilie cat mai multi apicultori din tara trebuie sa venim la Bucuresti pentru a ne alatura stuparilor din filiala Bucuresti in demersul lor de schimbare a statutului in favoarea PRODUCATORILOR APICOLI si pentru sprijinirea domnului ing. ION POPESCU  pentru functia de presedinte ACA Romania !  Vor veni si cele mai importante televiziuni din tara si este important sa se vada spiritul nostru de solidaritate!

Asa este,trebuie sa fim prezenti in curtea Institutului cat mai multi. Joi 02 04 2009 ora 09,00.


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Eu unul am pus actele pe net si le-am facut publice , cine este om onest isi da seama ce se intampla. Zorici a dat peste 18000 mp. in Baneasa plus o cladire  LA SCHIMB CU NIMIC ! ACESTA ESTE ADEVARUL GOL GOLUT !
  Cum sa fim condusi de astfel de oameni ! Conducerea ACA influenteaza existenta oricarei stupini din Romania indiferent ca este de doua familii  sau de o mie , tot presedintele ACA  ne reprezinta .
   
   Presedintii de filiale din Romania cand vor veni joi la Bucuresti trebuie sa se gandeasca ca au in spate mii de stupari cu mii de probleme iar ei si-au asumat raspunderea sa-i ajute in ale stupariei ! Macar odata in viata pot da dovada de verticalitate morala militand pentru candidatura domnului ing. Ion Popescu.

  Cu atitudine a la Zorici nu mai merge , de aprox. o luna de zile fac publice acte cu activitatea dansului si in loc sa iasa personal pe net si sa-si spuna punctul de vedere , si-a pus slugile sa ma contreze , mi-e unul mi se pare pur si simplu lipsa de barbatie !

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

dragos2006 a scris:

Cred ca banuiti raspunsul lui Moraru : nu se poate pt ca si oamenii nostri de la Apicola trebuie sa incaseze si ei acolo un 30% din afacerea CU MEDICAMENTE SUBVENTIONATE .
   lI ASA DIRECTORUL NENCIU DE LA APICOLA A DAT UN TUN DE APROX. 28000 RON DIN DOUA DRUMURI LA BUCURESTI DUPA MEDICAMENTE .


   APICULTORI CREDETI CA ESTE CORECT CA UN OM CA NENCIU SA DEA UN TUN DE 28000 RON PE DREPTURILE NOASTRE ?



  Azi am primit un telefon de la doamna contabila de la SC Apicola SRL Buzau care a facut precizarea ca valoarea proiectului la medicamente subventionate pe anul trecut a  fost de 19000 ron la care s-a practicat un adaos comercial de 26%.
Mi se pare corect sa existe un dialog intre toate partile , numai asa se poate gasi o cale comuna de dialog.
  Oricum mie unul 26% mi se pare mult la un produs care este vandut din start si nu sta pe stoc. Acest adaos comercial nu este o solutie de salvare a magazinelor Apicola , solutie este ca directorii incompetenti ca nenciu sa fie inlocuiti cu manageri adevarati care stiu si afaceri.

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Si ca sa vedeti cu ce oameni s-a inconjurat Zorici si ii si pune sa candideze la presedentia ACA Romania va prezint Balanta analitica a conturilor de materiale pe oct   , unde se vede ca Rosu Laurentiu are in gestiune 84 familii de albine cu valoarea nominala de 383,34 / familie si un total de 32200 ron .

   Poate domnul Rosu sa ne arate si noua unde tine aceasta stupina?


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
www

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
www

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Documentul este foarte mare si nu poate fi preluat direct asa ca am facut o poza .

alegeri aca documentul este foarte mare poate preluat direct asa facut poza

30.6KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Articol din Romania Libera , cum este vazuta situatia superficial :




Odata cu integrarea in Uniunea Europeana, afacerile apicultorilor romani ar putea fi tulburate de intrarea pe piata a unor importante cantitati de miere provenind din China, la preturi de dumping. In Ungaria s-a produs acest lucru imediat dupa aderarea la UE, iar primul efect a fost scaderea la jumatate a pretului de achizitie al mierii de la apicultorii autohtoni. Chiar daca se va repeta scenariul maghiar, crescatorii de albine din tara noastra au insa posibilitatea exportului, dat fiind faptul ca acest produs nu este contingentat, iar mierea romaneasca este apreciata in strainatate pentru calitatea sa deosebita.


Importuri de doua ori mai ieftine

Piata comunitara a fost de mult timp "cucerita" de mierea chinezeasca. Desi mai slab calitativa, mierea provenind din tari precum China, Argentina sau Brazilia are avantajul pretului scazut: numai 700-800 de euro pe tona.
Aceasta in conditiile in care mierea poliflora romaneasca se vinde cu 1.350 de euro pe tona, iar cea de salcam, superioara calitativ, cu 1.900 sau chiar 2.000 de euro. "Cu toate acestea, mierea noastra este apreciata in tarile vest-europene pentru calitatea sa superioara si este folosita pentru cupajare (amestec) cu cea chinezeasca sau din alte tari", spune presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania, Eugen Zorici.
In ultimii ani, mierea romaneasca a reusit sa indeplineasca toate standardele europene de calitate, eliminandu-se din loturile de export cantitatile care contin reziduuri de antibiotice. Pe piata nord-americana, conditiile nu sunt atat de drastice, insa si pretul oferit este mult mai mic: 60-70% din cel platit de europeni.
In aceste conditii, apicultorii romani au ramas fideli pietei comunitare, cele mai mari exporturi realizandu-se in principal in Germania, dar si in Regatul Unit, Italia si Franta. De fapt, dupa cum spune Zorici, peste 60% din mierea autohtona ia drumul Europei.

Romanul nu se prea inghesuie la borcan

Faptul ca majoritatea mierii autohtone merge la export este determinat si de consumul extrem de scazut pe cap de locuitor in tara noastra.
Romanii consuma, in medie, numai 100 de grame de miere anual, cantitatea fiind de un kilogram in statele UE si chiar de trei kilograme in tarile nordice. O solutie pentru cresterea consumului si redeschiderea apetitului romanilor pentru acest produs este, in opinia lui Zorici, adoptarea unui proiect de act normativ prin care elevilor si prescolarilor sa li se distribuie gratuit si miere, ca o completare la deja celebrul program "cornul si laptele".
Daca se ia in calcul un numar de 1,5 milioane de copii potentiali beneficiari, cu o "ratie" saptamanala de 100 de grame, piata romaneasca ar putea absorbi in acest fel peste 5.000 de tone pe an, dupa calculele apicultorilor.

Mai putini apicultori, dar productie mai mare

Productia de miere a Romaniei a crescut, in ultimii 16 ani, de la 12.000 de tone pe an la 17.000 sau chiar 20.000 in prezent, dupa datele Asociatiei Crescatorilor de Albine. "Explicatia consta in cresterea profesionalismului apicultorilor, care acum chiar fac o afacere", spune Eugen Zorici.
Pretul de achizitie de la producatori de catre procesatori se situeaza in jurul valorii de 40.000 de lei vechi pe kilogram pentru mierea poliflora si de 60.000 de lei pentru cea de salcam. In cazul SC Complexul Apicol Veceslav Harnaj SA, societate apartinand asociatiei, pretul este chiar mai mic, insa Zorici spune ca nu duce lipsa de furnizori, deoarece "platim intotdeauna la timp". Pe piata romaneasca activeaza in momentul de fata aproximativ 20 de procesatori de miere, insa este de asteptat ca numarul lor sa scada dupa 1 ianuarie.

Cifra de afaceri de 67 miliarde de lei

Societatea mentionata va beneficia din primavara anului viitor si de o moderna fabrica de cosmetice pe baza de produse apicole: creme, unguente si geluri. In total, aici se vor produce 38 de repere din gama produselor cosmetice.
Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 120 miliarde de lei vechi, din procesarea mierii, prelucrare de ceara si vanzarea de unele si utilaje specifice acestui domeniu de activitate. Peste 50% din mierea procesata aici se indreapta catre export.
Intr-un stadiu mult mai avansat se afla insa investitia in noua fabrica de medicamente pe baza de produse apicole, aflata sub umbrela Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, la care actionar unic este tot asociatia. Dupa cum spune directorul general Petru Moraru, aici se vor fabrica 32 de produse medicamentoase, institutul fiind, de altfel, si unicul producator roman de medicamente de uz veterinar pentru albine. Anul trecut, institutul a realizat o cifra de afaceri de 67 miliarde de lei vechi. Medicamentele sunt realizate pe baza de miere, propolis, laptisor de matca si polen, iar noua fabrica, la standarde europene, isi va incepe activitatea cel mai tarziu la 1 ianuarie 2007.


Articol preluat din ziarul Romania libera;

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
CITITI CU MARE ATENTIE TEXTUL DE MAI JOS ! L-AM PRIMIT ASTAZI , PE MINE UNUL M-A CUTREMURAT :


NOUTATI CUTREMURATOARE SAU DESPRE CUM ZORICI EUGEN A FINALIZAT CONTRACTUL DE SCHIMB FARA REALIZAREA OBIECTIVELOR PREVAZUTE PENTRU ACA.

La data de 19.03 2007 ACA prin persoana lui Zorici Eugen a incheiat procesul verbal de receptie a lucrarilor cu numarul 261 conform textului: recompartimentare, reamenajare pentru constructia existenta parter cu functie de productie (produse apiterapeutice), proces verbal incheiat intre SC TRIUMF CONSTRUCT SA-antreprenor si ACA in calitate de beneficiar (pct b din contract de schimb pag 2).
Asa cum se constata singurul semnatar al acestui proces verbal din ACA este Zorici Eugen Vasile care a acceptat incheierea lucrarilor cu termen conform autorizatiei de construire numarul 409/20F13435 din 01.06 2005 cu valabilitate pana la 01.07 2007.
Pentru incheierea acestui act Zorici nu a informat si nu  a consultat nici un organ de conducere al ACA, singurul sfetnic fiindu-i Moraru Petru care urma sa preia aceasta fabrica pentru ICDA.
Prin aceasta receptie SC Triumf Construct si-a incheiat toate obligatiile conform Contractului de Schimb fata de ACA pentru acest obiectiv, singura nerealizare fiind prezentata in anexa 2 la procesul verbal si anume: realizarea probelor de verficare a instalatiilor pentru obtinerea parametrilor necesari procesului tehnologic prevazut pentru “camerele curate” si care avea ca termen de executare 14 zile de la data receptiei.
Procesul verbal de receptie s-a semnat nelegal intrucat lipsea anexa 3 unde s-a trecut <NU este cazul>.
Ce trebuia sa cuprinda anexa 3? Anexa 3 trebuia sa cuprinda referatele tuturor proiectantilor pe categorii de lucrari care sa fi fost centralizate de seful de proiect, firma SC Semprest SRL si care pe baza acestora trebuia sa intocmeasca un raport cuprinzand concluziile si pe baza caruia dirigintele de santier Ghincioiu Lorel trebuia sa intocmeasca Cartea constructiei.
Aceasta trebuia sa mai cuprinda si toata partea de proiectare si executie si trebuia sa fie predata beneficiarului adica ACA din Romania anterior realizarii receptiei.
Din pacate aceasta carte nu exista pentru ca seful de proiect nu a fost atat de iresponsabil sa-si riste compania, neavand documentatia pe baza careia sa intocmeasca raportul. Prin lipsa acestor documente responsabilitatea ii revine lui Zorici Eugen singurul semnatar din partea beneficiarului.
Incepand de la data semnarii procesului verbal de receptie, conform legii fabrica este supusa impozitarii si anual se cheltuiesc cca 160 milioane lei vechi de catre ACA pe impozit.
Cel mai grav este ca de la aceeasi data toate utilajele achizitionate pentru punerea in functiune au intrat legal in functiune si se scurge termenul de garantie in conditiile in care aceste utilaje se degradeaza nefunctionand. Multe din aceste utilaje au iesit din perioada de garantie. Se mentioneaza ca printre aceste utilaje exista si utilaje cumparate de ACA in valoare de cca 3 mld lei vechi. (Halal contract de schimb!)
In ultimii doi ani de cand s-a semnat receptia, aceasta hala a stat inchisa, neproducand decat pagube.
Pentru a induce in eroare organele de conducere ale ACA, Zorici Eugen si Morau Petru arunca cu tot felul de minciuni si culmea este ca sunt si crezuti pe cuvant.
Dam exemplul lui Moraru Petru care in articolul de presa postat.. a declarat la sfarsitul anului 2006 ca pana la inceputul anului 2007 fabrica va fi pusa in functiune dupa cele mai inalte standarde, ceea ce nu s-a intamplat nici pana astazi si nici nu se va intampla in curand.

In cazul celui de-al doilea obiectiv din contractul de schimb - pct a, pag 2 si anume fabrica de cosmetice construita in incita Combinatului Apicol in valoare de 650.000USD, pana in prezent s-a realizat o hala din panouri termizolante, iar termenul de finalizare a lucrarii si autorizatia de construire au expirat tot la data de 01.07.2007. In ultimii doi ani s-a mai lucrat sporadic, dar si aici sunt putine sanse sa fie finalizata in viitorul apropiat.
Si pentru acest obiectiv s-a facut receptia asemanator situatiei anterioare ceea ce inseamna ca SC Triumf Construct SA si-a incheiat contractul si orice contributie a lor in perioada urmatoare este benevola si contracost.
Totusi pentru a da bine la Congresul ACA care se pregateste pentru 2 aprilie si a minti inca o data “poporu” saptamana trecuta s-a facut o actiune ampla de curatire a molozului, ocazie cu care au fost taiati si doi brazi falnici si un cires amar, ca sa poata fi bine vazuta si admirata din exterior pe principiul inafara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul.
Pentru a nu se prinde Primaria de taierea copacilor acestia impreuna cu molozul au fost transportati rapid in localitatea Ciolpani.
La momentul actual conturile ACA sunt goale, dar in acelasi timp blocate deoarece ACA, dupa semnarea procesului de receptie pentru fabrica de apiterapeutice de la ICDA a preluat o datorie importanta de la SC Triumf Construct SA catre firma care a amenajat camerele curate si ACA nu are banii necesari de plata asa incat firma a blocat conturile ACA.


De curand ACA a pierdut si un proces de retrocedare catre fostul proprietar a unui teren de 600 mp (fost proprietar Museteanu) si care se afla sub  cladirea ICDA, trebuind sa despagubeasca fostul proprietar cu suma de 3,2 mld lei vechi.
Alti doi fosti proprietari urmeaza sa-si revendice terenurile prin plata acestora.

Ce ese drept, intr-un cont secret al ACA exista suma de 13 miliarde lei vechi virata de firma SC Triumf Consruct SA pentru doua terenuri proprietate ACA obinute prin cumparare de profesorul Harnaj pe strada Capriorilor si care insumeaza 2400mp. Aceasta vanzare directa este precum bomboana pe coliva in ceea ce priveste instrainarea patrimoniului ACA, fiind o vanzare directa CU PRECONTRACT, fara scrupule. Daca facem un calcul simplu constatam ca valoarea reala a celor 2400 mp la pretul de piata (cca1500euro/mp) rezulta cca 3,6 MILIOANE EURO. DECI O PRIMA ACTIUNE PENTRU SALVAREA PLATFORMEI APICOLE BANEASA AR TREBUI SA FIE ATACAREA IN INSTANTA A PRECONTRACTULUI DE VANZARE CUMPARARE SI RECUPERAREA DIFERENTELOR PANA LA PRETUL PIETEI. PENTRU ACEASTA ZORICI NU TREBUIE SA APUCE SA FACTUREZE BANII VIRATI IN ACEL CONT DE CATRE FIRMA TRIUMF!!!


Sa mai adaugam la aceste pierderi Statia apicola Maldaresti care a fost initial castigata de ACA, aceasta trebuind sa plateasca urmasilor proprietarilor o suma de doar 2,9 mld lei vechi, revenindu-i ca valoare reala o suma de cca 20-30 mld lei vechi in cazul in care cu acordul Congresului ACA si cu derogare de la statutul ACA ar fi fost vanduta prin licitatie. Moraru Petru nu a avut nici o imputernicire din partea AGA ICDA (asa cum sustine pe alt forum) pentru a redeschide procesul si a cere ca statul sa plateasca pe legea 10.

Asa cum se constata, Moraru Petru numit administrator si director general al ICDA de catre Zorici Eugen, este un demn urmas al acestuia!!!
Sa continuam?????? Oare pe 2 aprilie va avea loc congresul ACA sau parastasul platformei apicole Baneasa????


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
valter
Apicultor

Din: C-ta.
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 509
dragos 2006 a spus:
''Odata cu integrarea in Uniunea Europeana, afacerile apicultorilor romani ar putea fi tulburate de intrarea pe piata a unor importante cantitati de miere provenind din China, la preturi de dumping. In Ungaria s-a produs acest lucru imediat dupa aderarea la UE, iar primul efect a fost scaderea la jumatate a pretului de achizitie al mierii de la apicultorii autohtoni. Chiar daca se va repeta scenariul maghiar, crescatorii de albine din tara noastra au insa posibilitatea exportului, dat fiind faptul ca acest produs nu este contingentat, iar mierea romaneasca este apreciata in strainatate pentru calitatea sa deosebita.''
Inclusiv constatarile si aprecierile ulterioare ale acestui post sunt ''manipulari facute de renumitul Zorici Eugen la interventia procesatorilor si ca urmare a prostiei ce-i debordeaza din tartacuta netunsa.
Faptul ca dumneavoastra domnule doctor postati asemenea prostii ma face sa ma intreb la ce-l mai contrati pe stimabil, cine si ce va determina sa dati o asa tenta pesimista noului sezon apicol.
Procesatorii romani au avut, in acest moment fenomenul persista, probleme majore in respectarea contractelor de export ca urmare a diminuarii productiei in anii 2007(aprox 10-12 mii to) si 2008( putin peste 15 mii tone), a consumului in crestere din romania, a orientarii catorva producatori la a face export fara intermediari.
Drept urmare procesatorii au platit la finele anului 2008 preturi cuprinse intre 1.900 euro-poli si 2.200 euro/to la salcam si miere rara(coliandra, amorfa, maracine, izma). Pretul ar fi crescut si in inceputul anului 2009 dar nu a mai fost marfa ca urmare a tabararii pe producatori a pietasilor care au platit 9-9,5 ron-poli si 12 lei la salcam.Au cersit cu bani in mana din poarta in poarta, fenumenul se va repeta.
Piata ramaneasca doreste miere adevarata si consumul nu mai este cel precizat de netunsul apicultorilor.
Mirarea-mi este cu atat mai mare cu cat dumneavoastra personal a-ti vazut ce se intampla in germania. Pacat ca repetati ineptiile prezentate acum doi ani de vanzatorul stuparilor. Nu-s ce va determinat.
Cine vinde sub 6,8-7,3 ron/kg rapita din primavara anului 2009 se poate considera propriu sabotor al muncii personale. Tine frate la munca ta si nu mai pune botul la vrajelile procesatorilor. Stai sa vezi tertipuri, nu avem lichiditati, nu sau stabilit preturile in germania. Duceti marfa la poarta, da fuguta, ca va da si prima de export.
Eu stochez si anul asta.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Nu eu am spus, eu am preluat articolul de la Romania Libera.



  Si tocmai aici este cheia : zorici si ai lui NU NE APARA DREPTURILE ! , TU TE-AI PRINS DIN PRIMA.

  prima postare este opinia oficiala a lui Zorici &comp. iar a doua este adevarul gol-golut.

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

dragos2006 a scris:

CITITI CU MARE ATENTIE TEXTUL DE MAI JOS ! L-AM PRIMIT ASTAZI , PE MINE UNUL M-A CUTREMURAT :


NOUTATI CUTREMURATOARE SAU DESPRE CUM ZORICI EUGEN A FINALIZAT CONTRACTUL DE SCHIMB FARA REALIZAREA OBIECTIVELOR PREVAZUTE PENTRU ACA.

La data de 19.03 2007 ACA prin persoana lui Zorici Eugen a incheiat procesul verbal de receptie a lucrarilor cu numarul 261 conform textului: recompartimentare, reamenajare pentru constructia existenta parter cu functie de productie (produse apiterapeutice), proces verbal incheiat intre SC TRIUMF CONSTRUCT SA-antreprenor si ACA in calitate de beneficiar (pct b din contract de schimb pag 2).
Asa cum se constata singurul semnatar al acestui proces verbal din ACA este Zorici Eugen Vasile care a acceptat incheierea lucrarilor cu termen conform autorizatiei de construire numarul 409/20F13435 din 01.06 2005 cu valabilitate pana la 01.07 2007.
Pentru incheierea acestui act Zorici nu a informat si nu  a consultat nici un organ de conducere al ACA, singurul sfetnic fiindu-i Moraru Petru care urma sa preia aceasta fabrica pentru ICDA.
Prin aceasta receptie SC Triumf Construct si-a incheiat toate obligatiile conform Contractului de Schimb fata de ACA pentru acest obiectiv, singura nerealizare fiind prezentata in anexa 2 la procesul verbal si anume: realizarea probelor de verficare a instalatiilor pentru obtinerea parametrilor necesari procesului tehnologic prevazut pentru “camerele curate” si care avea ca termen de executare 14 zile de la data receptiei.
Procesul verbal de receptie s-a semnat nelegal intrucat lipsea anexa 3 unde s-a trecut <NU este cazul>.
Ce trebuia sa cuprinda anexa 3? Anexa 3 trebuia sa cuprinda referatele tuturor proiectantilor pe categorii de lucrari care sa fi fost centralizate de seful de proiect, firma SC Semprest SRL si care pe baza acestora trebuia sa intocmeasca un raport cuprinzand concluziile si pe baza caruia dirigintele de santier Ghincioiu Lorel trebuia sa intocmeasca Cartea constructiei.
Aceasta trebuia sa mai cuprinda si toata partea de proiectare si executie si trebuia sa fie predata beneficiarului adica ACA din Romania anterior realizarii receptiei.
Din pacate aceasta carte nu exista pentru ca seful de proiect nu a fost atat de iresponsabil sa-si riste compania, neavand documentatia pe baza careia sa intocmeasca raportul. Prin lipsa acestor documente responsabilitatea ii revine lui Zorici Eugen singurul semnatar din partea beneficiarului.
Incepand de la data semnarii procesului verbal de receptie, conform legii fabrica este supusa impozitarii si anual se cheltuiesc cca 160 milioane lei vechi de catre ACA pe impozit.
Cel mai grav este ca de la aceeasi data toate utilajele achizitionate pentru punerea in functiune au intrat legal in functiune si se scurge termenul de garantie in conditiile in care aceste utilaje se degradeaza nefunctionand. Multe din aceste utilaje au iesit din perioada de garantie. Se mentioneaza ca printre aceste utilaje exista si utilaje cumparate de ACA in valoare de cca 3 mld lei vechi. (Halal contract de schimb!)
In ultimii doi ani de cand s-a semnat receptia, aceasta hala a stat inchisa, neproducand decat pagube.
Pentru a induce in eroare organele de conducere ale ACA, Zorici Eugen si Morau Petru arunca cu tot felul de minciuni si culmea este ca sunt si crezuti pe cuvant.
Dam exemplul lui Moraru Petru care in articolul de presa postat.. a declarat la sfarsitul anului 2006 ca pana la inceputul anului 2007 fabrica va fi pusa in functiune dupa cele mai inalte standarde, ceea ce nu s-a intamplat nici pana astazi si nici nu se va intampla in curand.

In cazul celui de-al doilea obiectiv din contractul de schimb - pct a, pag 2 si anume fabrica de cosmetice construita in incita Combinatului Apicol in valoare de 650.000USD, pana in prezent s-a realizat o hala din panouri termizolante, iar termenul de finalizare a lucrarii si autorizatia de construire au expirat tot la data de 01.07.2007. In ultimii doi ani s-a mai lucrat sporadic, dar si aici sunt putine sanse sa fie finalizata in viitorul apropiat.
Si pentru acest obiectiv s-a facut receptia asemanator situatiei anterioare ceea ce inseamna ca SC Triumf Construct SA si-a incheiat contractul si orice contributie a lor in perioada urmatoare este benevola si contracost.
Totusi pentru a da bine la Congresul ACA care se pregateste pentru 2 aprilie si a minti inca o data “poporu” saptamana trecuta s-a facut o actiune ampla de curatire a molozului, ocazie cu care au fost taiati si doi brazi falnici si un cires amar, ca sa poata fi bine vazuta si admirata din exterior pe principiul inafara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul.
Pentru a nu se prinde Primaria de taierea copacilor acestia impreuna cu molozul au fost transportati rapid in localitatea Ciolpani.
La momentul actual conturile ACA sunt goale, dar in acelasi timp blocate deoarece ACA, dupa semnarea procesului de receptie pentru fabrica de apiterapeutice de la ICDA a preluat o datorie importanta de la SC Triumf Construct SA catre firma care a amenajat camerele curate si ACA nu are banii necesari de plata asa incat firma a blocat conturile ACA.


De curand ACA a pierdut si un proces de retrocedare catre fostul proprietar a unui teren de 600 mp (fost proprietar Museteanu) si care se afla sub  cladirea ICDA, trebuind sa despagubeasca fostul proprietar cu suma de 3,2 mld lei vechi.
Alti doi fosti proprietari urmeaza sa-si revendice terenurile prin plata acestora.

Ce ese drept, intr-un cont secret al ACA exista suma de 13 miliarde lei vechi virata de firma SC Triumf Consruct SA pentru doua terenuri proprietate ACA obinute prin cumparare de profesorul Harnaj pe strada Capriorilor si care insumeaza 2400mp. Aceasta vanzare directa este precum bomboana pe coliva in ceea ce priveste instrainarea patrimoniului ACA, fiind o vanzare directa CU PRECONTRACT, fara scrupule. Daca facem un calcul simplu constatam ca valoarea reala a celor 2400 mp la pretul de piata (cca1500euro/mp) rezulta cca 3,6 MILIOANE EURO. DECI O PRIMA ACTIUNE PENTRU SALVAREA PLATFORMEI APICOLE BANEASA AR TREBUI SA FIE ATACAREA IN INSTANTA A PRECONTRACTULUI DE VANZARE CUMPARARE SI RECUPERAREA DIFERENTELOR PANA LA PRETUL PIETEI. PENTRU ACEASTA ZORICI NU TREBUIE SA APUCE SA FACTUREZE BANII VIRATI IN ACEL CONT DE CATRE FIRMA TRIUMF!!!


Sa mai adaugam la aceste pierderi Statia apicola Maldaresti care a fost initial castigata de ACA, aceasta trebuind sa plateasca urmasilor proprietarilor o suma de doar 2,9 mld lei vechi, revenindu-i ca valoare reala o suma de cca 20-30 mld lei vechi in cazul in care cu acordul Congresului ACA si cu derogare de la statutul ACA ar fi fost vanduta prin licitatie. Moraru Petru nu a avut nici o imputernicire din partea AGA ICDA (asa cum sustine pe alt forum) pentru a redeschide procesul si a cere ca statul sa plateasca pe legea 10.

Asa cum se constata, Moraru Petru numit administrator si director general al ICDA de catre Zorici Eugen, este un demn urmas al acestuia!!!
Sa continuam?????? Oare pe 2 aprilie va avea loc congresul ACA sau parastasul platformei apicole Baneasa????



Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor este semnat din partea ACA NUMAI DE ZORICI -  A SEMNAT CEVA CE NU EXISTA IN REALITATE !!!

    DE CE A SEMNAT CE NU EXISTA IN REALITATE ???  SCRIE NEGRU PE ALB :LUCRARILE DE LA ANEXA DOI NU AU FOST EXECUTATE !!!

alegeri aca dragos2006 mare atentie textul mai jos l-am primit astazi mine unul m-a cutremurat

51.6KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Ce nu au facut in doi ani trebuiau sa faca in DOUA SAPTAMANI !!! AU MAI TRECUT INCA DOI ANI SI TOT NU AU FACUT NIMIC!!! DAR ACUM IN PREAJMA CONGRESULUI DAU CU VAR !!!  TOT NE CRED PROSTI !!!

  ANEXA 2 scrie negru pe alb cu semnatura lui Zorici !!! unicul vinovat de dezastrul din ACA !!!!

alegeri aca facut doi ani trebuiau faca doua saptamani !!! mai trecut inca doi ani tot facut

30.6KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Fel si fel de gargaragii aduc vorba de pertecerea de la aniversarea ACA  la 50 ani , filmele sunt publice , uitati unul.







  Totul a fost mormal , nimic iesit din comum.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

SMS a scris:

Mai kokolino ,esti partas la distrugerea ACA!!??ptr. cine lucrezi!!??vad ca nu ai habar pe ce lume traiesti!!??


  Darga SMS  de cand am pus hartiile cu semnaturile lui Zorici care consfintesc jaful de la ACA nu mai au curajul sa scrie nimic, li s-au inmuiat degetele pe tastatura . In fata probelor evidente cuvintele sunt de prisos :
  Ce samnatura frumoasa are domnul Zorici care credea ca aceasta hartie nu-i va parasi niciodata biroul 
  Atentie directori de Apicola Srl , Zorici si urmasul sau urmeaza sa va lase pe drumuri dupa ce ii votati !!! atentie mare voi cu votul ei cu afacerea !!!

alegeri aca sms scris:mai kokolino ,esti partas cine habar lume darga sms  cand pus hartiile

30.6KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Domnu Dragos sa inteleg ca ati participat si dvstr? Bag seama ca oamenii ce va reprezinta nu sunt asa de dezorganizati.Se vad acolo oameni de tot felul,  chiar de felurite pozitii sociale.As zice chiar ca sunteti uniti in cuget si in simtiri!Banuiesc ca sunt si multi din apicultorii fruntasi de la judete, nu? Nu par sa fie stanjeniti sau suparati de conducerea asta distructiva pe care vehement o clamati in toate postarile.

Modificat de ALBINUTA (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Fratele meu eu DRAGOS GAVRILA M-AM NASCUT IN ACA  ( Asociatia crescatorilor de albine ) pentru mine ACA este  SFANTA  cine s-atinge de ea sa o distruga este dusmanul meu !
  La acel moment nu aveam aceste dovezi despre presedintele Zorici , care pentru cativa dolari sau euro (nu stiu) a distrus aceasta asociatie !
   Eu militez pentru SALVAREA ACA DIN MANA ACESTOR OAMENI CARE PUN INTERESUL PERSONAL DEASUPRA INTERESULUI DE GRUP !

    Daca la alegeri iese tot aceiasi grupare se alege praful de TOATE MAGAZINELE APICOLA SRL !!!   DIRECTORI SI PRESEDINTI FITI ATENTI !!!!  NICI NU VA GANDITI CE VI SE PREGATESTE !!!

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Asa cum am discutat sunt unii care se aventureaza in discutarea pretului la export dar nu cunosc sau ignora niste date foarte importante ce trebuiesc cunoscute.   Astfel se ia in calcul:-pretul platit apicultorului (variabil de la procesator la procesator). In acest an la o medie de 6,5 lei/kg a fost de circa 1,62 si nu 1,3 cum spun "binevoitorii"-pretul ambalajului...circa 0.1EU/kg exportat-pretul analizelor interne si din Germania 0.08-0.11 EU/kg. Daca institutul de cercetari ar fi avut laborator acestea s-ar fi redus poate la 0.05 EU/kg.-c/v procesare 0.1-0.15 EU/kg functie de dotarile fiecarui procesator in parte, unde intra cheltuieli foarte mari cu energia-dobanzi bancare 0.05-0.07 EU/kg-pierderi la procesare: inerente mai ales la ambalajele de aluminiu si PVC 0.5% -c/v transport la beneficiar 0.06-0.1 EU/kg in functie de distanta la beneficiar extern-taxe, impozite, dobanzi-castig procesator/exportator 0.05-0.15EU/kgetc....    Datele difera de la procesator la procesator si au castig mai mare cei ce detin instalatii si proceduri mai bune.Produsul, pana la consumatorul final, din Austria ,Germania ,Franta ,etc. trece in in final prin 7-10 maini si normal ca fiecare isi adauga o cheltuiala + castigul propriu.In plus foarte improtant intervine T.V.A.-ul care difera de la tara la tara si impozitul pe circulatia marfurilor + dobanzile pe care orice beneficiar extern le plateste in cazul cand furnizorul nostru lucreaza cu plata in avans, contradocumente sau cu plata la max 2 saptamani

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Acum intelegeti de ce APICOLA  srl va da un pret mai mic pe miere decat procesatorii ! 

Aici este durerea apicultorului roman , de ce ACA da un pret pe miere mai mic decat la procesator !!!

  Domnule Zorici  nu va este frica de Dumnezeu ?

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
Mai Dragos sau cum te cheama pe tine ma uit la postarile tale de mult timp.Vad ca tu si familia ta ati monopolizat forumul asta. NISTE IMPERTINENTI. Voi intrebati voi raspundeti , vag va raspunde cineva.Vad ca te pricepi la toate:economie,politica ,finante ,apicultura. In schimb cred ca nimic din toate astea nu stii sa faci bine  nu mai zic foarte bine...   Dai din gura aia verzi si uscate  fara noima si fara ca cele mai multe din ele neverificate..  TE FOLOSESTE CA PE UN PROST TOTI:  SICEANU, POPESCU, DOBRE PRAHOVEANU si apoi O SA_TI DEA UN SUT IN FUND Dupa cum scrii tu aici toti din ACA sunt vinovati DAR numai TU SI CLICA TA SUNTETI FARA DE GRESEALA parca ati fi ISUS.PENTRU TINE TOTI SUNT PROSTI SAU CORUPTI. VEZI_TI DE TREABA TA MAI BAIETE CA DACA PE TINE TE_AR LUA CINEVA LA INTREBARI NU STIU PE UNDE AI SCOATE CAMASA.TE CREZI ASA CURAT?MAI SUNT SI OAMENI CARE MAI STIU SI EI CATE CEVA NU-I CREDE PROSTI PE TOTI
Am vazut si ce famiilii de albine ai. VAI DE MAMA LOR.DACA ASA ESTI SI CA DOCTOR CUM TE PRETINZI CA ESTI VAI DE PACIENTII TAI. CE zici tu ca se pregateste ?Parca ar fi sfarsitul lumii.TOATE VIN SI TREC stai linistit..In loc sa-ti vezi treaba ta stai sluga pe NET pentru altii.Stai si postzi aici pe forum numa ce-ti trimit ei ca tu HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI.TE_AI VAZUT CU OLEACA DE spanac LA NAS SAU TE-AU BAGAT CATIVA OAMENI IN SEAMA SI TE CREZI BURICUL PAMANTULUI.ESTI UN NIMENI MA .SAU POATE UN MARE STAR LOCAL LA BAUTURA SI POKER ASA CA STAI IN BANCA TA CU ABERATIILE SI AMENINTARILE SA NU INCEAPA SA TE GADILE SI PE TINE ALTCINEVA  ..CAINELE MOARE DE BATARAN SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA SAU MAI BINE ZIS NU MOR CAII CAND VOR CAINII.ASTE TI SE POTRIVESTE CEL MAI BINE                


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
VEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL ........
       

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
leonarda
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1

leonard a scris:

VEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL O SA SUGI...IN LOC DE MIERE
       

esti tare leonard, nu te lasa dar scrie si tu cu numele adevarat sa te credem ca altfel nu esti decat un lingau....vino cu documente si probe...ca tari in goarna sunt multi....
vezi ca aici se lucreaza cu materialul clientului...nu cu vorbe in vant!!!


pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Dar tu, LEONARDA , tu esti lingau sau ce dracu nu vezi ce scrii?Multi are Domnu in gradina lui, dar cati sar gardul ?Oare te-ai logat Domnule dragos si sub numele de leonarda???

Modificat de ALBINUTA (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832

leonard a scris:

VEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL O SA SUGI...IN LOC DE MIERE
       

Leonard,
Bine ai venit alaturi de noi!
Doua sfaturi prietenesti,daca ai de spus cuvinte jignitoare fata de o persoana de pe forum foloseste optiunea MESAJ PRIVAT
Sub literele de tipar scrise ,citesc o educatie si un caracter.Ar fi pacat sa aiba colegii mei o parere gresita despre dumneavoastra.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Ei !!! Lasati domnu Filip cu galanteriile astea. Nu e tocmai aici pe topicul asta locul de asa galanterii si vorbe dulci.Recititi paginile si improspatativa memoria.

pus acum 15 ani
   
andrei_salaj
Apicultor

Din: Zalau,Salaj
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657
Domnilor,...cat oi fi eu de incepator..pot sa-mi permit sa va atrag macar putin atentia..aici e forum de apicultura  nu de batjocoreli....daca inca nu ati aflat s-o inventa messenger,mesaju' privat...si mai sunt vreo 2000 de astea...

PS:CE PARERE ISI FACE UN INCEPATOR CARE DA DIN GRESALA IN TOPICU ASTA?ASA-I CA IESE DIRECT DE PE FORUM....PACAT CA ADMINUL ACESTU FORUM STA PE UNDE E SI EL SI NU INTERVINE...PANA MAI IERI ERA UN FORUM DE TOATA FRUMUSETEA...CARE E CAUZA?SI CE EFECT VA AVEA PE TERMEN LUNG?VOM VEDEA.....DINCOLO PARCA S-AU MAI POTOLIT LUCRURILE...LA 4 ANI DE STUPARITUL....

SPOR LA TATE!


_______________________________________

Telefon:0747823338
ID messenger:  tarba_andy

pus acum 15 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Andrei,
Ia priveste in josul pagini cati membri LOGATI sunt si cati vizitatori.
Arunca o privire si dincolo.
Esti baiat istet o sa intelegi de ce incep atacurile


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
esti tare leonard, nu te lasa dar scrie si tu cu numele adevarat sa te credem ca altfel nu esti decat un lingau....vino cu documente si probe...ca tari in goarna sunt multi....
vezi ca aici se lucreaza cu materialul clientului...nu cu vorbe in vant!!!

Asta chiar e numele meu mai draga Leonarda.Ma cheama Marinescu Leonard am 55 de ani si sunt din Adjud.Eu nu am cu ce materiale sa vin pentru ca nu am nimic cu nimeni.Mai mult nu sunt SLUGA NIMANUI ca sa-i postez materiale pe acest forum.Asa ca nu te mai ascunde tu sub numele de Leonarda mai Dragos 2006    


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Ma scuzati ca intru mai tarziu , dar am avut treaba multa , acum sa intram in subiect ;

   Pentru informarea cat mai corecta a apicultorilor, a delegatiilor care ar urma sa participe la Congresul ACA din 2 aprilie 2009 precum si a opiniei publice apelez la toate mijloacele de informare prin internet sa publice materialele atasate precum si adresele de inaintare a acestora catre presedintele ACA Zorici Eugen, intrucat pana la momentul actual dl Zorici Eugen nu a informat organele de conducere ale ACA din teritoriu cu privire la respingerea a 4 candidati la functia de presedinte al ACA (dr bioch. Mateescu Cristina, dr ing Popescu Ion, dr ing Magdici Maria, dr ing Siceanu Adrian) a caror CV-uri au fost publicate in revista Romania Apicola nr 3/2009, apicultorii fiind informati din acelasi numar al revistei doar de respingerea doamnei dr ing Chirila Aurelia.

 

Pentru solutionarea acestei situatii si indreptarea abuzului impotriva candidatilor respinsi, trei dintre acestia respectiv dr ing Siceanu Adrian, dr ing Chirila Aurelia si dr ing Magdici Maria au deschis doua actiuni in instanta:

pentru anularea masurilor privind respingerea candidaturilor celor mentionati mai sus, masura dispusa de comisia de analizare a candidaturilor si constatarea dreptului acestora de a participa in calitate de candidati pentru functia de presedinte al ACA si
suspendarea alegerilor pentru functia de presedinte al ACA din data 02.04.2009 prin ordonanta presedentiala pana la solutionarea prin hotarare irevocabila a primei actiuni in instanta.
Dosarele au ca termen de judecata 18.05.2009.

Cele doua actiuni au fost aduse la cunostinta dlui Zorici Eugen prin depunerea unei adrese cu documentele aferente:

-          certificate de grefa eliberate de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti unde sunt pe rol dosarele;

-          notificare emisa de avocat Victoria Patit.

Dl presedinte Zorici Eugen a fost informat de continutul actiunilor chiar la data depunerii dosarelor in instanta (20.03.2009) prin transmiterea prin fax de catre avocat a continutului celor doua chemari in judecata, iar pe data de 27.03.2009 au fost depuse si cu adresa scrisa inregistrata la ACA.

Pentru o corecta intelegere a situatiei anexam toate documentele mentionate.

Vom reveni si cu alte explicati si documente.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Asa cum v-am obisnuit sa venim si cu hartiile ;

alegeri aca asa cum v-am obisnuit venim hartiile

27.6KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
andrei_salaj
Apicultor

Din: Zalau,Salaj
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657

bee_lover a scris:

Domnule leonard v-as ruga sa modificati cuvintele urate din a doua postare, daca nu acesta v-a fi sters. Andrei daca traiesti in Romania nu te sperii asa usor de cuvintele urate si nu-mi zi mie ca tu  nu folosesti asemenea cuvinte sau amicii, plus ca face parte din caracterul poporului roman sa injure...


Ps: Andrei... nu uita ca si tu vorbesti urat cand te enervezi adica cel putin vorbeai, dar daca zici ca s-au linistit apele pe stuparitul probabil te-au dezvatat de acel obicei urat...
                             
   Maine o sa sterg acest post...

Numa' bine!

arata postarea unde am injurat pe un forum de apicultura...nu am nimic cu nici un forum..de pe amandoua invat multe lucruri interesante...da ca tie nu-ti pasa de acest forum asta e....


_______________________________________

Telefon:0747823338
ID messenger:  tarba_andy

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Notificarea :

alegeri aca

34.2KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
si certificatele :

alegeri aca

29.4KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
si al doilea !  este bine sa vada toata tara aceste documente ascunse de Zorici

alegeri aca doilea !  este bine vada toata tara aceste documente ascunse zorici

44.3KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Precizare : toti care ma cunosc stiu ca tin mult la nick-ul Dragos2006 , nu scriu sub alt nick , este sub demnitatea mea , cum la fel este sub demnitatea mea sa raspund la asemenea provocari josnice.

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
macar sa pun toate actele despre PROCES :

Nr ACA 240/27.03.2009

Domnule Presedinte al ACA din Romania,


Subsemnatul dr ing Siceanu Adrian, CSII in cadrul ICDApicultura, va pun la dispozitie doua cereri de chemare in judecata (anexa 1 si 2) prin care subsemnatul impreuna cu dna dr ing Magdici Maria si dna dr ing Chirila Aurelia solicitam instantei in primul rand anularea masurilor luate de Comisia de analiza a candidaturilor la functia de presedinte ACA, fiind vorba de respingerea candidaturii noastre la aceasta functie si in al doilea rand suspendarea Congresului ACA din 02.04.2009 prin Ordonanta presedentiala, pana la solutionarea primei actiuni in instanta.
Doresc sa intaresc ideea ca pana cand nu se solutioneaza prima actiune in instanta, in speta anularea masurilor luate de comisia de analiza a candidaturilor si constatarea dreptului nostru constitutional de a participa ca si candidati la functia de presedinte ACA, organizarea si derularea Congresului ACA pentru alegerea Presedintelui ACA este o actiune abuziva si nelegala.
Va rog sa transmiteti acest material catre Comitetul Director al ACA si catre toti delegatii alesi din tara care ar urma sa participe la Congresul ACA din 2009.



27.03.2009    Dr ing Siceanu Adrian




Domnului Presedinte al ACA din Romania
Comitetului director al ACA Romania
Delegatiilor judetene pentru Congresul ACA

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
abeja
Apicultor

Din: alcala de henares
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 769
Atentie la  vulturii Leonarzi....

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Nici o  problema , continuam !

DOMNULE PREŞEDINTE,



Subsemnaţii:

SICEANU ADRIAN, cu domiciliul ales la sediul Cabinetului de Avocatură „Victoria Patit” – Bucureşti, str. Oinei nr. 34 sector 1 
CHIRILĂ AURELIA, cu domiciliul în Tulcea, str. Babadag nr. 8, bl. 2, sc. D, ap. 8 judeţul Tulcea 
MĂGDICI MARIA, cu domiciliul în Iaşi, str. Nicolina nr. 57, bl. 978, sc A, et. 1, ap. 6 judeţul Iaşi


CHEMĂM ÎN JUDECATĂ


ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE ALBINE DIN ROMÂNIA, cu sediul în Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42 sector 1

Pentru ca, prin hotărârea ce va pronunţa, instanţa să dispună, de urgenţă, în Camera de Consiliu şi fără citarea părţilor, pe cale de


ORDONANŢĂ PREŞEDINŢIALĂ


Suspendarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România din data de 02.04.2009, până la soluţionarea prin hotărâre irevocabilă a acţiunii subsemnaţilor având ca obiect anularea măsurilor privind respingerea participării, în calitate de candidaţi, la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România din data de 02.04.2009, măsuri dispuse de „Comisia de analizare a candidaturilor” şi constatarea dreptului subsemnaţilor de a participa, în calitate de candidaţi, la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România.

Motivele cererii sunt următoarele:


Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (A.C.A.), persoană juridică de drept privat, este o organizaţie profesională ce are ca scop asigurarea cadrului organizatoric şi a condiţiilor care să faciliteze dezvoltarea unei apiculturi profesioniste sau de amatori ca o activitate utilă societăţii. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 1958, în baza sentinţei civile nr. 5898/21.06.1958 pronunţată de Tribunalul Popular al Raionului Tudor Vladimirescu. Statutul său actual a fost înregistrat în Registrul Special de Asociaţii şi Fundaţii – Judecătoria sector 1 Bucureşti – încheierea din data de 02.06.2006 în dosarul nr. 17196/299/2006.     
În numărul 12 (decembrie) 2008 al Revistei România Apicolă, editată de  A.C.A. din România, s-a anunţat faptul că, pe data de 02.04.2009, va avea loc Congresul asociaţiei. Totodată, s-a adresat şi invitaţia de depunere a candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al A.C.A din România până la data de 31.01.2009.
Subsemnaţii am depus în termenul prevăzut cererea de candidatură însoţită de documentaţia necesară.
Ulterior, am primit din partea A.C.A din România adresele având numerele: 195/10.03.2009 (Chirilă Aurelia), 193/10.03.2009 (Siceanu Adrian), 194/10.03.2009 (Măgdici Maria) prin care ni s-a adus la cunoştinţă faptul că fost respinsă cererea noastră de participare, în calitate de candidaţi, la alegerile pentru funcţia de preşedinte al A.C.A. din România.
Măsurile dispuse sunt ilegale şi arbitrare, atât din punct de vedere procedural, cât şi referit la temeinicie, considerente pentru care am formulat cerere de anulare a acestora şi de constatarea a dreptului de a participa la alegeri.
În motivarea cererii am invocat încălcarea unor drepturi fundamentale - egalitatea, dreptul de a alege şi a fi ales, fiind încălcate dispoziţiile constituţionale şi cele menţionate în Convenţia Europeană a Drepturilor Omului privind interzicerea discriminării, libertatea de asociere, de exprimare, liberul acces la justiţie. 
Modul abuziv în care s-a procedat rezidă şi din modalitatea în care au fost comunicate măsurile de respingere a candidaturilor. Deşi cererile şi documentaţiile au fost depuse până la data de 31.01.2009, măsurile de respingere au fost comunicate la data de 10.03.2009, dată foarte apropiată de cea stabilită pentru alegeri – 02.044.2009, astfel încât perioada rămasă să fie insuficientă pentru a fi soluţionat un eventual demers prin care am fi contestat respectivele măsuri.   

Deşi am solicitat anularea de către instanţă a măsurilor de respingere, este evident că cererea subsemnaţilor nu va putea fi soluţionată irevocabil până la data de 02.04.2009 (data alegerilor).
În aceste condiţii, neavând posibilitatea de a participa la alegeri, subsemnaţii am fi grav prejudiciaţi, iar o soluţionare a cererii noastre ulterior alegerilor nu ar mai prezenta acelaşi interes.
Pentru aceste considerente, apreciem că se impune suspendarea alegerilor, măsură ce poate fi dispusă pe cale de ordonanţă preşedinţială, fiind îndeplinite condiţiile legale – vremelnicia şi urgenţa determinată de necesitatea prevenirii producerii unui prejudiciu.     

În drept ne întemeiem cererea pe disp. art. 581 şi urm. C.pr.civ.
Anexăm dovada achitării taxei judiciare de timbru şi timbrul judiciar aferent.


SICEANU ADRIAN,

CHIRILĂ AURELIA,
MĂGDICI MARIA,
Prin Av. VICTORIA PATIT
Cu împuternicire specială
de a semna acţiunea


















DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI SECTOR 1 BUCUREŞ


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Circulara catre filialele din tara

  A SE CITI CU MARE ATENTIE :

alegeri aca circulara catre filialele din tara   citi mare atentie

64.3KB

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
CaramarinMoise
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Mai baieti problema este urmatoarea,indiferent ce “clica” are domnul doctor Dragos Gavrila,cu surprindere,eu venit incepator in acest domeniu si care de cateva zile tot urmaresc discutiile astea, pot sa va spun urmatoarele:   
     -aproape toti care il blameaza pe domnul Gavrila sunt semianalfabeti (cititi raspunsurile date si o sa vedeti ca este o realitate si nu sunt doar greseli  la tastare) si “fara 7 ani de acasa”;
    -TOTI APARATI O CAUZA PIERDUTA,adica niste oameni care nu au facut nimic pentru apicultura, dar au corupt in jur incepand cu stuff-ul propriu si terminand cu unii sefi de filiala pe care i-a transformat in “sclavi” sau chiar mai rau.
     Noi cei tineri (24 de ani in cazul meu), nu dorim ca apicultura dominata in trecut de profesori, ingineri, avocati, oameni de stiinta, etc. sa ramana pe mana unor betivi, curvari, escroci, etc.
     Vrem sa treaca pe mana unor adevarati apicultori, care, chiar daca au clase cat trenul, macar de la care sa ai ce invata.Vrem ca atunci cand mergem la un ACA judetean sa putem cumpara tot ce dorim din domeniul apicol nu cu 30-50% adaos comercial pentru a plati salariile de barosani ale unora.Acum le cumparam prin diferite firme de buzunar si asta spune tot, mai ales ca pretul este cu 20-30% mai mic decat la ACA.
     Nu vrem schimburi valutare, chiloti si altele in spatiile unde ar trebui sa intre numai apicultori si doritori de produse apicole.
     Cat despre combinatul apicol…din cate cunosc eu de 2 ani de cand am intrat in acest domeniu, pretul dat de cei ce pastoresc acest combinat a fost mereu mai mic decat cel oferit de procesatori.
     Nu e cazul sa stiu de ce combinatul da un pret mai mai mic, cand au investitii mai mari decat “puricii” mici care nu dispun de aceste sume, ar trebui sa dea cu 0.5-1 RON peste acestia?Nu cumva aceasta diferenta intra in buzunarele unora?Ce parere aveti voi cei care sustineti actuala conducere?
     Cat despre bombardarea unui om, care din cate am inteles este doctor, am urmatoarea parere:NU CUMVA SI ACEST DOMN PUTEA SA AIBA MAI MULTI STUPI SI MAI BUNI, MAI PE PLACUL CELOR CE II CUNOSC GOSPODARIA,  DACA AR FI FOST AJUTAT DE CEI CE TREBUIAU SA NE SUSTINA???
           


pus acum 15 ani
   
Donbazil
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 31
Sal'tare!
Domnule Dragos!
Am o rugaminte: - Daca exista o Ordonanta Presedentiala care suspenda Congresul ACA din 2 aprilie, - postati-o sa fie vazuta de toti uzerii...
- Daca , dupa cate cunoasteti Dvs. Congresul nu se tine, care e motivul?
- Daca eu, ca delegat la Congres, care fac aproape 600 Km. pana la Bucuresti, vreu sa fiu corect fata de toti apicultorii din tara asta si votez Presedintele; Pe cine votez si de ce anume?
        Nu mai voiam sa intru pe acest forum,( desi sunt inregistrat de multa vreme, da' nu-mi placea nivelul unor discutii), dar am facut-o special pentru Dvs. - sa va aflu parerea, scurt si la obiect.
Nu ma intereseaza ce au postat altii despre Dvs. Eu v-am simpatizat si v-am inteles  pe undeva...Dar.... Astept raspuns!
Sal'tare! Numa' bine si rau la nime'  !
Donbazil - Faget.


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
Iar ai postat aici MAI SLUGA?  Poate ti-o arunca si tie vreun os dar mai astepta.
De apicultura nu stii sa scrii ca nu stii nimic .ESTI VARZA IN DOMENIUL ASTA. Sa vedem de maine incolo ce vei mai scrie?


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

Donbazil a scris:

Sal'tare!
Domnule Dragos!
Am o rugaminte: - Daca exista o Ordonanta Presedentiala care suspenda Congresul ACA din 2 aprilie, - postati-o sa fie vazuta de toti uzerii...
- Daca , dupa cate cunoasteti Dvs. Congresul nu se tine, care e motivul?
- Daca eu, ca delegat la Congres, care fac aproape 600 Km. pana la Bucuresti, vreu sa fiu corect fata de toti apicultorii din tara asta si votez Presedintele; Pe cine votez si de ce anume?
        Nu mai voiam sa intru pe acest forum,( desi sunt inregistrat de multa vreme, da' nu-mi placea nivelul unor discutii), dar am facut-o special pentru Dvs. - sa va aflu parerea, scurt si la obiect.
Nu ma intereseaza ce au postat altii despre Dvs. Eu v-am simpatizat si v-am inteles  pe undeva...Dar.... Astept raspuns!
Sal'tare! Numa' bine si rau la nime'  !
Donbazil - Faget.





                    Dupa cum stiti in revista "Romania apicola " este prezentata lista candidatilor la presedentia ACA , lumea a inteles ca sunt opt candidati , OK.
     Dar Zorici a observat ca treburile nu mai merg cum vrea el si a luat masuri : pe 10 martie a scos de pe lista candidatilor pe cei patru incomozi si a lasat numai oamenii lui . A facut acest gerst cu doar 3 saptamani inainte de congres pentru ca instanta sa nu aiba timp sa se pronunte . dupa cum ati citit mai sus primul termen este la inceputul lui mai !
   Zorici este DISPERAT  sa tina acest congres pentru A SE DESCARCA DE GERTIUNE si pentru a numi un nou presedinte care sa anunte FALIMENTUL ACA pentru va vezi Doamne are mult de plata din procesele de retrocedare . ACA se sesfiinteaza si baietii raman cu lozul in buzunar.
  Joi la congres trebuie sa militam pentru investirea domnului ing. Ion Popescu in functia de presedinte ACA , dansul este singurul om care cunoaste bine sistemul si se poate lupta cu clica de la centru.

PS Pentru cei care tot ma injura : nu am fost angajat nici la apicola nici la aca , sunt doar un simplu membru care isi plateste cotizatia si lupta pentru solidaritatea apicultorilor. Nu vreau nici o functie ci doar sa dispara borfasii din conducerea ACA!


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
olteanu
Apicultor

Din: sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 47

leonard a scris:

Iar ai postat aici MAI SLUGA?  Poate ti-o arunca si tie vreun os dar mai astepta.
De apicultura nu stii sa scrii ca nu stii nimic .ESTI VARZA IN DOMENIUL ASTA. Sa vedem de maine incolo ce vei mai scrie?



Dom...leonard, dom leonard, se poate sa v-a luati chiar asa de fostu ORGAN al MI, nu va e frica de cite bastoane a dat la viata lui???


pus acum 15 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

dragos2006 a scris:


Donbazil a scris:

Sal'tare!
 





                   

PS Pentru cei care tot ma injura : nu am fost angajat nici la apicola nici la aca , sunt doar un simplu membru care isi plateste cotizatia si lupta pentru solidaritatea apicultorilor. Nu vreau nici o functie ci doar sa dispara borfasii din conducerea ACA!

''Tin sa aduc multumiri domnului Traian Dobre organizatorul excursie la targ'' ,
RECUNOASTETI INTERPRETUL?
De dreapta cui ascultă el,
Din leu turbat făcându-l miel?

Modificat de VALCEANU (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
pab
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17

dragos2006 a scris:

Azi am primit acasa revista "Romania apicola" numarul 4 aprilie 2009 si NU SE POMENESTE NICI UN CUVANT DESPRE CONGRES SI CANDIDATI. sunt doar doua explicatii :
   1) congresul se amana pana la stabilirea prejudiciului de la ACA ,
   2) OMERTA functioneaza si la revista mai ales ca a fost indepartat domnul Popescu si apare omul lui Moraru , Poncea.


Dle Dragos2006, tin sa va precizez ca nu ma ascund dupa gard, numele meu este Poncea Bogdan, sunt medic veterinar la SC ICDA SA, si treaba mea acolo este ca cele 3 medicamente Varachet Forte, Mavrirol si Protofil sa se fabrice la parametrii prevazuti in fisele tehnice. Urmaresc sa fie respectate calitatea, concentratiile si fluxurile tehnologice, si implementez cerintele UE.
inteleg ca va luati de toata lumea, dar tin sa precizez ca pt mine ICDA este doar un loc de munca unde incerc sa-mi fac treaba cat mai bine.
Nu sunt omul nimanui, nu ma intereseaza cine cu cine se aliaza sau se injura, nu ma intereseaza certurile din ACA , cu atat mai putin alegerile si cine va fi presedinte. Sunt un specialist in farmacie veterinara, apicultor si atat. Daca maine voi fi dat afara, poimaine imi gasesc cu siguranta de lucru pe domeniul meu.

Cu ce am gresit ca am scris in revista o intamplare reala, verificabila, de apicultura?
Cu ce am gresit ca articolul l-am dat spre publicare in februarie, si redactorul i-a planificat aparitia in functie de spatiu disponibil?
Sunt in colegiul de redactie de mult timp, nu de acum. Daca vreti va cedez locul cu placere, da sa stiti ca-i fara bani.

V-as ruga respectuos sa nu ma manjiti cu noroi, de care vad ca dispuneti din abundenta acolo la Ramnicu Sarat.
Daca Dvs gasiti ceva palpabil sa-mi patati demnitatea, va invit sa o faceti, daca nu, iarasi va invit la a cere scuze.

PS De fel sunt din Buzau, si de fiecare data cand am fost solicitat sa sustin conferinte sau lectii pe probleme de patologia albinelor la ACA Bz am facut-o cu placere, stiind ca o fac acasa, printre ai mei.


pus acum 15 ani
   
SMS
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 10
ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joi 02042009 ,toti cei care vreti binele apiculturii in ROMANIA si sa aflati ADEVARUL despre ILEGALITATILE (MAGARIILE) facute de ZORICI SI CLICA LUI veniti in BD. FICUSULUI la sediul ICDA ,ora 09,00!!!
Numai uniti vom putea rezista!!!
                                                 UNITATE!!!!!!!!!!!
                                                     


pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Deci: pana acu ceva vreme cereati domnu dragos sa se anuleze Congresu, acu sa -l tina si sa-l investeasca pe mos Popescu! Dumnezeu sa va inteleaga ca dumneata si sms habar nu aveti ce va doriti! Noroc cu sms ca e cam singuru care e cu dumneata, macar daca o fi, sa dati amandoi seama de actele sustrase de la o institututie  si postate pe un forum public, plus calomnii, bla, bla, bla, instigari la violente.Oare cei pe care i-ati acuzat  nu detin la randu -le acte cu care ar fi putut sa va contreze ???

Modificat de ALBINUTA (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
valter
Apicultor

Din: C-ta.
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 509
Cu o singura exceptie, doamna Cristina Mateescu- ca mi-e draga, pe toti ramolestenii i-as  duce la cimitirul elefantilor.
Frate daca erai tare candidai acum 8 ani, cand putifliciul era o umbra, sau acu 4 ani cand netunsul avea candidat pe Siiceanu -trompeta apis melifera carpatica-invalida.
Acu's dintr-un foc ops'pe candidati sustinuti de uns'pe prostanaci.
Alegeti fratilor de pe strada unul care trece testul de sinceritate, are pana'n 40 ani, are familie si nu-i poponaut, e inalt ,se tunde lunar, are curs de PR, da bine pe ecran cand citeste promterul si e dusmanul procesatorilor.
Cu POPEI MARINARUL, beneficiarul partial al jocurilor murdare, sabotate in subsidiar, o sa ajungem tot la Zorici.
O parere neautorizata.
Nu am 40 de ani, sigur mult mai mult, ca va salvam macar din punct de vedere al sinceritatii si corectitudinii.
De ce tre sa dam noi directii nu stiu-pepescu, escu, rescu, cutarescu. Toti o apa si-un pamant. C-o singura exceptie-Cristina Mateescu-CA MI-I DRAGA.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664
Neaparat trebuie sa iasa unul care este betiv, sa-i placa cheful sa aiba continuitate. Unul care sa se pupe cu toti.

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Este seara dinaintea congresului , eu unul mi-am facut datoria , de acum incolo doar apicultorii decid...
   Maine Zorici a chemat jandarmeria sa se apere de apicultori !! in halul acesta am ajuns : congres fara apicultori . ACA are peste 19000 membri cotizanti dar sunt reprezentati de doar 49 de electori , halal organizare!
   Dumnezeu sa ne ajute ! zarurile au fost aruncate !

                                                        Dragos Gavrila , un simpul apicultor.

PS. Un judet ca Tulcea este reprezentat doar de director , rusine sa le fie ca nu vor sa o lase pe doamna Chirila sa intre !


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
EI asta - i buna domnu dragos!!!Noi am inteles ca ti-ai facut DATORIA ! Poate vei fi si platit ca de, datoriile se platesc. Dar asa o mare minciuna ca sunt 49 de electori? Inseamna ca totul a fost numai minciuna la mata. Noi stim ca sunt de la 3 pana la 6 -7 delegati de filiala.GOOOOL ROMANIA! Sper sa nu fie si in capul dumitale dupa acest Congres. Pentru DECENTA minima daca aveti nu mai postati minciuni asa sfruntate ca e mare rusine, pt. un DOMN DOCTOR.Deci: La un CONGRES nu pot fi mai putin de 150 de persoane, nr se poate ridica pana la 300.Si bafta maine la BOICOT domnu!

pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664
Eu sunt membru ACA. Cati dintre noi am platit cotizatia, sa putem vorbi?
Vorbim de ACA, dar nu avem nici o putere de decizie.
Aici pe forum, s-a incercat ceva. Ceva putin.
Sunt multi care ne citesc, chiar si dintre cei mari. Poate ca ne vor auzi candva.


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
La congres voteaza presedintii de filiala , directorii de magazine , cativa oameni pe nu stiu ce motive si delegatii apicultorilor , adica la 200 de apicultori un delegat , la un calcul simpul la peste 19000 de membri trebuiau sa fie macar 90 de delegati dar dupa calculul lui zorici au iesit doar 49 , simplu . La Videle , Teleorman este o organizatie foarte mare care nu este reprezentata de nici un delegat local , nu este corect ! Pe dumneavoasta cine va reprezinta ?

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Poate v-a auzit deja! dar stii cum e vorba aia "Domnu iti da da nu-ti baga si -n traista"Adevar e ca la saracia ce va sa vina .. si daca am cumpara pe dereaba noi am zice ca e scump.De ce nu te-ai cerut la congres pe langa presedintele mata de la filiala?Puneai acolo problemele care te framanta nu mai stateai pe netu asta zi si noapte sa scrii si sa nu ti sa raspunda?Si de ce mai platesti cotizatia daca nu ai nimic de castigat? Inteleg ca banii din cotizatii nu pleaca un cent de la filiala judeteana, asa ca de banii aia vezi ce ti se ofera.Dar nu invinovati pe altii pt. ce nu face cine ii  incaseaza pe bani.

pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Domnu dragos eu iti spun ca esti in continuare prost, dar tare prost informat, mincinos informat! De la noi merg 4 cu presed. in frunte.Tu mergi acolo si ai sa ramai blocat cand ai sa vezi cat popor apicultor e prezent. Dar sa vii sa iti recunosti minciuna dupa aia .Bine, tu ai sa fii cu scandalul afara , nu?Conducator de osti nu? Pacat ca altfel pari un om inteligent.Raman la parerea mea ca prin dialog chiar contradictoriu se poate ajunge la lucruri bune , constructive.

Modificat de ALBINUTA (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Scuze ! dar nu ma cunosti ! nu imi sta in caracter sa fac scandal , eu sunt doar un simplu stupar care lupta pentru salvarea ACA , si dupa congres eu voi scrie aici pe cand tu vei dispare in anonimat odata cu zorici !
  Nu sunt nici un conducator , nici nu ma vei vedea maine .


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52

dragos2006 a scris:

Scuze ! dar nu ma cunosti ! nu imi sta in caracter sa fac scandal , eu sunt doar un simplu stupar care lupta pentru salvarea ACA , si dupa congres eu voi scrie aici pe cand tu vei dispare in anonimat odata cu zorici !
  Nu sunt nici un conducator , nici nu ma vei vedea maine .



Asa de intampla deobicei de cand e lumea.Boierii se duc la targ iar SLUGILE STAU ACASA.Poate le cumpara si lor un biscuite drept multumire pentru serviciile facute....

OARE CINE E SLUGA??????????
     


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Intamplator maine am treaba prin Bucuresti , daca am timp trec si pe la congres. Eu mi-am incheiat misiunea in legatura cu alegerile , de maine nu raman decat un "caine de paza " al apicultorilor.

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
In halul acesta am ajuns ! Zorici se apara cu badyguarzi de apicultori ! RUSINE !

alegeri aca halul acesta ajuns zorici apara badyguarzi apicultori rusine

32.4KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Ce frumos este cand lasi apicultorii afara !

alegeri aca frumos este cand lasi afara

42.9KB


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145
Ce s-a mai intamplat la congres?

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Tin sa aduc sincere felicitari domnului ing. Ion Fetea noul presedinte ACA , sa speram ca odata cu venirea unui ardelean la conducere lucrurile vor evolua intr-o directie favorabila apicultorilor romani.
   Totusi oamenii au fost rationali si nu l-au ales pe Moraru. Eu cred ca acum lucrurile vor evolua in bine. Doua randuri vreau sa-i adresez noului presedinte :
   -sa-si pazeasca spatele de hienele de la centru,
   -sa nu invoce niciodata "greaua mostenire " pentru ca a fost de acord cu descarcarea de gestiune a lui Zorici

                                Sa auzim numai de bine !.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
abeja
Apicultor

Din: alcala de henares
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 769

dragos2006 a scris:

Tin sa aduc sincere felicitari domnului ing. Ion Fetea noul presedinte ACA , sa speram ca odata cu venirea unui ardelean la conducere lucrurile vor evolua intr-o directie favorabila apicultorilor romani.
   Totusi oamenii au fost rationali si nu l-au ales pe Moraru. Eu cred ca acum lucrurile vor evolua in bine. Doua randuri vreau sa-i adresez noului presedinte :
   -sa-si pazeasca spatele de hienele de la centru,
   -sa nu invoce niciodata "greaua mostenire " pentru ca a fost de acord cu descarcarea de gestiune a lui Zorici

                                Sa auzim numai de bine !.

Astai  bun? Zimi  si  mie  sa  nu  mor  prost si  in  final Zorici si  gasca  sa  la  puscarie.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Zorici cam vrea "sa spele putina " , numai instanta va decide .  El acum nu mai are nici o functie in ACA.  S-a strofocat pana s-a votat descarcarea de gestiune    , apoi subit a devenit linistit.

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
Adrian Roman
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 221
Ma bucur ca a fost ales d-l Fetea. La alegerile din MM, l-am vazut si auzit. Este rational, echilibrat, cu bun simt, nu vorbeste de dragul de-a se auzi, si NU-I DELOC UN PAPA-LAPTE ! Sa-i dorim putere de munca si sanatate, ca ar fi multe de facut, poate prea multe, si cred ca mintile ascutite din judete, ar fi salutar sa participe cu idei necesare si constructive, in final spre binele nostru al tuturor. Nu vreau sa par patetic, dar si apicultorii sunt o bucatica de tara, si musai sa punem umarul si mintea la greu ! Sanatate la toti !

_______________________________________
http://adrianroman.sunphoto.ro/

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
Tinn sa=l felicit pe noul Presedinte FETEA .Stiu ca e un om adevarat .Poate dansul va reusi sa scape ACA de toti neveniti care vor sa distruga asociatia.            

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
MAI DRAGOS 2006 ai iceput iar cu linguselile si la noul presedinte? Dar dupa cum se stie SLUGILE asa fac. Te-ai dat mare ca esti VICEPRESEDINTE la ACA fil BUZAU oare unde ai fost ieri ca nu te-am vazut in sala.OARE NE-AI MINTIT???? sau nu ai vrut sa votezi?  Vice de la Buzau s-a prezentat ca fiind o alta persoana nu stiu cum o cheama...OARE EL E CEL ADEVARAT?
Mi-a spus cineva ca erai pe afara cu doamna CHIRILA si cu SICEANU va plimbati ca si leii in cusca.Ce credeati ca se impiedica ACA de cativa razvratiti?
SA VA FIE RUSINE           

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664
Se stia demult ca Fetea va ajunge la conducere. Doar el putea sa duca traditia mai departe. O sa fie vai si amar de capul salajenilor. Ne-a impins din padurile bune, si le-a lasat goale, in favoarea bihorenilor.

Vai de capul nostru.
Schimbarea sefilor, nu este rea, dar vad ca zvonurile auzite de mine, la targul de la Faget s-au adeverit.
Fetea sef, iar Zorici mana lui dreapta.


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Acum Fetea este presedintele la toti apicultorii si implicit la cei salajeni , de acum incolo trebuie sa va apere si voua drepturile . A promis ca usa dansului va fi deschisa pentru orice apicultor.

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Leonarde esti din Vrancea cum sunt eu din Franta  , esti doar sluga lui Zorici din Buzau .

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Dragos,
Presedintii astia Aca nu au invatat din videoconferintele cu prefectii in judet?
Daca ar intra putin pe forum sa dialogheze cu apicultorii eu voi fi primul care le voi lua apararea daca conversatia nu ar fi decenta.
E suficient o data pe saptamana timp de o ora sa comunicam.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52

dragos2006 a scris:

Pentru toti cei care m-au mancat de posterior in aceasta perioada , acum ca alegerile au trecut le fac o dedicatie hip-hop si in special pentru nenciu (sluga)... fara numar , fara numar...







  ATENTIE ! interzis sub 18 ani , necenzurat .


FELICITARI
SE VEDE DE LA O POSTA IN CE MEDIU TRAIESTI>>>>>> Sunt SLUGI in viata care sunt cultivate sau se cultiva pe parcurs .dar si SLUGI care nu ai ce sa le faci tot vai de capul lor raman.ASTA ESTI TU MAI DRAGOS.

AI PIERDUT ???? ASTA E>> ROATA E MARE SI ROTUNDA      

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52
Catre admin!!!!!

DE MINE V-ATI LUAT CAND AM SCRIS URAT AICI DAR PE DRADOS IL LASATI SA POSTEZE TOATE PORCARIILE. 

SUNTETI PARTINITOR? SAU MI SE PARE MIE?

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52

filip a scris:


leonard a scris:

VEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL O SA SUGI...IN LOC DE MIERE
       

Leonard,
Bine ai venit alaturi de noi!
Doua sfaturi prietenesti,daca ai de spus cuvinte jignitoare fata de o persoana de pe forum foloseste optiunea MESAJ PRIVAT
Sub literele de tipar scrise ,citesc o educatie si un caracter.Ar fi pacat sa aiba colegii mei o parere gresita despre dumneavoastra.




Domnule Filip vad ca la mine ati citit ce educatie si ce caracter am,dar la domnul Dragos ce cititi ?  Ce caracter si educatie are?

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Leonard ,
Chiar nu am timp sa analizez postarile fiecaruia in parte.
Uni vin aici sa se amuze,alti cauta informatie.Sunt un tip impotriva cenzuri de orice fel.Dar daca ne certam tot timpul mai putem invata lucruri utile?
In viata am lucrat in colective mari.Stiu ce inseamna sa ai un" Gica Contra"tot timpul.Sunt si persoane ce le sare mustarul imediat,acestea sunt tachinate tot timpul fara a avea ceva cu ele,din amuzament.
Eu totusi astept sa impartasiti cu noi si TEME APICOLE,dorinte ,impliniri,proiecte de viitor.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
admin
Administrator

Din: sighisoara
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1113
Domnule Dragos va rog sa stergeti sau sa puneti alt clip in care nu sunt injurii, pe acest forum accept orice inafara de injurii.

  Numa' bine!


pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664

dragos2006 a scris:

Pentru toti cei care m-au mancat de posterior in aceasta perioada , acum ca alegerile au trecut le fac o dedicatie hip-hop si in special pentru nenciu (sluga)... fara numar , fara numar...







  ATENTIE ! interzis sub 18 ani , necenzurat .

Este valabil pentru cei care nu au acasa ABC-ul apicol.
Foarte educativ, merita toata atentia.
Este bine ca nu etse cenzura.
Asa nene Dragos, mai da ca este super.


pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664
Dragos, dupa atata munca, m-ai convins. Trec si eu de partea ta,sa vad daca mai este loc

alegeri aca dragos, dupa atata munca, m-ai convins. trec partea ta,sa vad daca mai este loc

28KB


pus acum 15 ani
   
balas
Apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 664
Am gresit, voiam sa zic dac este loc la o alta padure de salcam. Poate planteaza una si pentru salajeni. Peste 10 ani, ar fi buna sa facem si noi pastoral.

alegeri aca gresit, voiam zic dac este loc alta padure salcam. poate planteaza una pentru salajeni.

6KB


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

filip a scris:

Dragos,
Presedintii astia Aca nu au invatat din videoconferintele cu prefectii in judet?
Daca ar intra putin pe forum sa dialogheze cu apicultorii eu voi fi primul care le voi lua apararea daca conversatia nu ar fi decenta.
E suficient o data pe saptamana timp de o ora sa comunicam.



   Acum am aflat cu surprindere ca sunt filiale unde directorul este si presedinte ! monopol total.  Si am mai vazut filiale unde presedintele a fost pus de director si nu actioneaza decat la comanda ...  Sunt multe neregularitati in ACA care ar trebui indreptate . Daca ar dialoga cu oamenii ar incepe sa se creeze spiritul de asociatie dar cred ca ei nu prea vor ca noi sa fim uniti.
  Dar stiu si o filiala unde directorul este sluga merceologului si este folosit doar pe post de hamal si femeie buna la toate , nu stiu cum accepta acest statut umilitor.

Modificat de dragos2006 (acum 15 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Este ultima mea postare la acest topic si inchei cu urmatorul 'manifest " video :


   



_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52

dragos2006 a scris:

Leonarde esti din Vrancea cum sunt eu din Franta  , esti doar sluga lui Zorici din Buzau .



De cate ori sa-ti mai spun ca esti un MARE PROST?
Vad ca tot contintinui cu ABERATII SI PROSTII.
Dar SLUGILE SCRIU LA COMANDA. ce sa faci?  SLUGA TE-AI NASCUT SLUGA RAMAI.

ps. Am scris mai devreme cine sunt si de unde sunt.Dar la PROSTIA TA nu ma mira nimic.


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

leonard a scris:

esti tare leonard, nu te lasa dar scrie si tu cu numele adevarat sa te credem ca altfel nu esti decat un lingau....vino cu documente si probe...ca tari in goarna sunt multi....
vezi ca aici se lucreaza cu materialul clientului...nu cu vorbe in vant!!!

Asta chiar e numele meu mai draga Leonarda.Ma cheama Marinescu Leonard am 55 de ani si sunt din Adjud.Eu nu am cu ce materiale sa vin pentru ca nu am nimic cu nimeni.Mai mult nu sunt SLUGA NIMANUI ca sa-i postez materiale pe acest forum.Asa ca nu te mai ascunde tu sub numele de Leonarda mai Dragos 2006    



  ACA  Vrancea are doar 18 membri iar la congres au venit 3 votanti de acolo , sa nu mai fac eu un drum la Focsani sa ma interesez de tine pune o poza cu tine si cu stupii tai , daca ai bineinteles ! ( stupi si sange in instalatie ).


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52

dragos2006 a scris:


leonard a scris:

esti tare leonard, nu te lasa dar scrie si tu cu numele adevarat sa te credem ca altfel nu esti decat un lingau....vino cu documente si probe...ca tari in goarna sunt multi....
vezi ca aici se lucreaza cu materialul clientului...nu cu vorbe in vant!!!

Asta chiar e numele meu mai draga Leonarda.Ma cheama Marinescu Leonard am 55 de ani si sunt din Adjud.Eu nu am cu ce materiale sa vin pentru ca nu am nimic cu nimeni.Mai mult nu sunt SLUGA NIMANUI ca sa-i postez materiale pe acest forum.Asa ca nu te mai ascunde tu sub numele de Leonarda mai Dragos 2006    



  ACA  Vrancea are doar 18 membri iar la congres au venit 3 votanti de acolo , sa nu mai fac eu un drum la Focsani sa ma interesez de tine pune o poza cu tine si cu stupii tai , daca ai bineinteles ! ( stupi si sange in instalatie ).



Chiar te rog sa mergi..

Iar  ca votanti asa trebuia sa fie PRESEDINTELE  VICELE SI UN MEMBRU AL APICULTORILOR


dar ce sa-i faci iar esti PROST..Astea le stie cine citeste nu un ANALFABET de DOCTORAS CE esti

Modificat de leonard (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Subiectul este epuizat , de acum discut despre ACA doar pe urmatorul topic :


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Domnul Dragos Congresul s-a terminat ,Buzoienii vostri au plecat UMILITI! Zic colegii apicultori ca " Bai delegatii de la buzau au devenit PACALICII ASOCIATIEI", citat din presedintele filialei mele. Nu eram asa interesat de aceasta aca , insa de cand am descoperit si forumul acesta mi-a trezit brusc asa un interes.Am sunat si am aflat ca a fost cel mai linistit Congres de pana acum si presedintele actual este ardelean.A castigat din primul tur , deci omul a convins.Cu respect va intreb si eu: a meritat domnu Dragos insultele si faptul ca acu poate sunteti blestemat de acele  persoane si nu se stie ce mai poate fi? Cati apicultori ati avut acolo drept sustinatori, multi, putini? A meritat?

Modificat de ALBINUTA (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
albinarul
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 10
Congresul nu s-a terminat, exista si o actiune in instanta care isi asteapta termenul, e vorba de un interimat cititi mai bine ce s-a scris mai sus. Congresul a fost totusi un test, majoritatea au votat la comanda lui Zorici, care a facut campanie pentru Fetea in ultimul timp.
Fetea este un necunoscut pentru majoritatea, bun sau rau, stim ca a fost in vechiul comitet director al ACA, dar nu a luat nicio atitudine visavis de patrimoniul ACA si de alte nereguli. Fiind mana lui Zorici nu-l vad bine!


pus acum 15 ani
   
leonard
Apicultor

Din: Adjud
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 52


pus acum 15 ani
   
ALBINUTA
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 70
Nu fiti RIDICOL domnule!!!!!!

pus acum 15 ani
   
koko
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 26
dragos acum  spune  ce  ai  castigat  ca  nu  a  iesit   cine  ai  vrut   tu presedinte?SI  AI  MUNCIT  ATAT!!! pacat!!asta e lasa ca  mai  sunt  alegeri  si  peste 4 ani.SE VEDE CE PERSOANA  CULTA ESTI  DE POSTEZI ASEMENEA VIDEOCLIPURI!!VAI  DE P.... TA
VEZI   CA  A INCEPUT SA SE CLATINE  SCAUNUL  DOMNULUI PRAHOVEANU.......


pus acum 15 ani
   
koko
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 26
dragos AI PUPAT  IN  DOS  PE ALTII PE   DEGEABA,pacat!!!

pus acum 15 ani
   
koko
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 26
dragos ma  gandeam  si  eu ca  viii cu sfaturi pe  acest forum!!DE EXEMPLU DACA  VREI SA  AJUTI  APICULTURA SI  APICULTORII SPUNE  UNDE ISI  POT VINDE PRODUSELE LA UN PRET  MAI  ONORABIL,DACA STII,CA  TOT  LE STIAI  TU  PE  TOATE

pus acum 15 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5  

Mergi la